BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Friday, November 12, 2010

=,=

hoho..
knpe ta de title ni ?
aq ta twu nk letak title ape..
korg bce je lorh entry ni..
ayt2 yg best...

> pencuri juga merupakan seorang artis yang menggunakan daya imaginasiny untuk mencuri tetapi penyiasat hanya menumpukan perhatian kepada penyiasatan dan penangkapan...
ohhh , sesungguhny mereka itu sgt membosan kan..                                          -Kid Kat 1412-

> empty friendship will end my breathe..
i'm a human which is always make mistake, ready for occupancy nvr fail to accept! Life like paddy!! as we grow older more we learnt..

>  Dia pernah tunjuk ajar saya , 
bila rakan dlm kesusahan , kita bantu..
sama ada dy nk atau tak nk , kita pergi..
tanpa memikirkan hidup dan mati..
dia perlukan kita..


> Kasih sayang yang ditenggelami rasa kebencian berakhir dgn pembunuhan..
penbunuhnya pula akhirny berasa kesal tetapi ia tidak dpt mengubah apa2..

> Benda yg betul tetap betul kawan..

> Kita boleh jd ape yg kita nk bile kita nk.. Itulah kita


> Ape yg dia ajar saya adalah percaya kepada gerak hari merupakan satu keberanian..
Bukan smua org boleh lalukan benda tu..


> Ada sattu pepatah mengatakan bahawa semalam adalah sejarah , besok adalah misteri tetapi hari ini adalah hadiah..
sebab itu ia dipanggil present dlm bahasa inggeris

> There is a value for being patient..


> Ada masanya kita hanya perlu bersabar . nnty dy akan cari kita sendiri . Pada masa itu dia akan menceritakan segala2 nya dengan sendirinya tanpa dipaksa  . Dan pada masa itu juga kita hnya perlu mendengar..

> Lebih mudah berpura - pura tidak menghadapinya daripada menghadapinya..

> I love what i do , I do what I love..
That's me..

> When I say 'I hate you' thats means 'I love you and you hurt me'..

> It's maybe easy to forgive but not to forget..

> Being in love is not a crime laa...

> Lagi senang membenci org yang kita tak suka drpd membenci org yg kita syg..

> Bukan benci...Lebih kepada strong dislike..

> She's very good at switching-off her emotions..

> She can just rip herself apart to make others happy..

> Cinta nmpak indah dan sempurna di luar tetapi hakikatnya cukup berbisa di dalam..

>  Awak lakukan ini semua bukan untuk kebaikan tetapi awak melakukanny kerana keegoan mementingkan diri sendiri..Dan ia merupakan satu jenayah..

> Orang yg bijaksana tidak akan meratapi kegagalan nya , tetapi dengan hati yang tenang mencari bagaimana untuk memulihkan kembali kerugian yang dideritainya..

> Ape yang terjadi hari ini tidak dapat mengubah ape2 yang telah terjadi semalam tetapi ape yang terjadi hari ini dapat mengubah ape yang terjadi esok..

> Kita tidak dapat mengubah ape2 yang terjadi pada masa lalu tetapi kita boleh mengawal ape yang terjadi pada masa hadapan..

Semua hak cipta terpelihara. Sebarang bahagian di dalamblog ini tidak boleh diterbitkan semula, disimpan dalam cara yang boleh digunakan lagi, ataupun dipindahkan dalam sebarang bentuk dengan sebarang cara, baik media elektronik, mekanikal, penggambaran semula, perakam dan sebagainya, tanpa izin terlebih dahulu daripada P3aceMaster Research and Technology Resources .

0 feeds back: