BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Saturday, February 26, 2011

WASABI EBIKO =="






tdy g Midvalley nan Kak Ika n my aunt , Suraili . my fav aunt . tengs cz bwk g jln2 pusing KL . :) .
then kat dlm tu nmpk Sushi King . my aunt pon cte lahh dy pena keje kat situ dulu . hari2 bwk balik sushi tp takde sape sanggup makan . mak ak kate makanan kat kem tentera lg sedap . hoho . so , pegi lahh msok , beli satu sushi . sje nk test power lahh kan . terok sgt ke sushi tuu . then ak pick satu sushi . name dy WASABI EBIKO . wasabi slalu ny pedas .tp my aunt ckp bnde tu ta pedas sgt . fizikal ny dibalut nan rumpat laut . then kat atas ny tah ape bnde tah wrne oren n hijau . kat bawah ny sushi yg mcm pulut kuning tu . tp wrna putih .


smpai rumahh ye . bru satu gigit . buang blk . yakkkkssssss !! . rumpai laut ny ta sedappp ! . ble rumpai laut ny ta sdap . automatik smua ny takk sedap ! . haha . smua org kat umah gelak kan ak . korg pon gelak laa ea . sumpaa malu gila time tu . tdy bkn maen poyo nk test power la konon ny . last2 . haha . buad malu diri sendiri jeaa . dah , stop ! . tak yh gelak kn ak lg . mkck ak , bkn maen poyo makan sushi siap gune chopstik lg uh . errr , geram je . pastu siap tiru2 ak plak tu buang sushi tu kat sinki ==' . 


from now . no more sushi .
fullstop . ;D

Saturday, February 12, 2011

AWAK , the truthly is . . .



hmm , kau . skrg kite daa berbaek blk kan . mlm2 dah bole daa msg2 cm dluw2 blk , kat sch skrg daa bole laa b'tego sape sket wlupon bnde yg kite plan ari tu ta jd sket . bnde yg kite rncang sengaja nk buad tetibe jd ta sengaja . msing2 ta ready . act , kau je kn ta ready . ak tros bertindak on daa spot jea . mcm2 daa skrg bnde yg kita daa lame ta buad kite buad blk . 

BUT , kau . the truthly is . ak msih ta ready lg nk terima kau . ak msih ta dpt nk terima kau lagi . sorry . ak ta tau lahh knpa ak jd mcm ni . kejamm kn ak ?! . huh . mybe sbb ape yg kau daa buad dkt ak slama ni ak msih ta dpt nk lupa kn lg . lg pon kau kn menyampah dkt ak kan ? kat sch bagai nk rak kau menyampah dkt ak . lg pon ak bkn lahh penting sgt slm hidup kau kn nk d'bndingkan dgn BDK TU . mybe ak penting dlm hidup sbg org yg akn pnjam buku DJAMH dkt hafiz fikri if kau ta bwk buku tu lg lps ni . haha . dy lebyh better then ak kn . ta rase wierd ke ? msty ad somethg wrong somewhere kn ? msty ad someone yg suro or pksa kau berbaek smula dgn ak . ta kn lahh just sbb syifa talk dkt kau psl ak . tros kau rase ak niey penting dlm hidup kau kn . 
emm , yess . ak mmg meragui keikhlasan kau nk berbaek smula dgn ak . sorry sgt2 . but makin lame ak pendam , makin ta betul ak jd ny . 
msty kau t'tnye2 ape yg ptot kau buad spaya ak dpt terima kau blk seadany . ak pon ta tau wey ape yg kau kene buad . emm . ni lahh ak senanye . ak pon ta phm diri ak sndiri . pastu ade haty nk memahami diri org laen . huhhhh . for now , you just give me space to refresh my mind . reload wat the ting dat has been missing . and just go on you live with what you have . ak ade dlm hidup kau ke , aku tade ke , ta mmberi ape2 kesan pon kat kau , isn't ? ak tgok spnjang hidup kau ta brkwn dgn ak . happy je . makin happy lg tuh . gelak2 dlm kls . kau gado2 dgn ashyween . kn kn ? hurmm . sorry again yaa friends . you live has been already perfect without me right .


emm belog . kalau lahh kau faham ape yg aku rase skrg . msty best kn . ade 
tempat tok ak luahkan perasaan ak . tempat meluahkn perasaan ak hari ni
out station . dy bz . pegi kursus . ak daa ta tau lg daa nk cte dkt sape psl bnde ni

kalau lahh kau bole b'ckap . msty kau mara gila2 dkt ak kan ? kau
dah laa tade kene mengena dlm hal ni . pastu kene dgr ak bebel
kalo ak bebel sket takpe laa gk . ni ak bebel cukup tok buad
2 karangan tak berformat bahagian C melebihi 180 p. perkataan .
hahaha . 
nasib kau laa belogg . sape suro kau jd belog . knape kau ta jd twitter ke
flixter ke tlumbr ke skype ke fb ke flickr ke or whtevr lahh .