BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Tuesday, March 29, 2011

BEFORE THIS MAYBE , BUT NOT NOW ANYMORE

The hardest thing to accept is loving someone and knowing they’ll never love you back.
tau takk , bile kita tak tego kwn kita or orang yg kita kenal selama 3 hari
tu dah kire berdose tauuu .

hahaha . .
tp ken aku takk nk tego kau dulu .
kau kene tego aku dulu .
hahaha . ape ke sakai kau ni skrg zaiddd .
kau ade mata kan weh ? 
kau nmpk jalan kan ?
so now , you just go your own way while I go my own way .
kalo aku ckp I don't like your way skaly pon .
kjap jea kau oke . then jd mcm tu blk .
so , skrg kalo kau buad ape pon , sukaty kau lahh .
ak dahh tak nk ckp pape dahh .

tdy lepak with my BFF , story mory laa dgn dy ,
dy tnye bdk tu cm mane ? dah oke .
ak jwb laa , mcm mane ape ny , cm tu gk laa . idup lg , sihat walafiat jea , haha .
then kwn aku ckp .
"kau try buad post kat blog kau psl dy .
mane tau nnt dy terase ke n tros berubah ."
then ak ketawa laa . berguling2 kot ak ketawa *hiperbola .
aku ckp laaa . "fuhh , bkn maen snang betul kau ckp eh .
ble dy terasa jea terus berubah . haha ."
"kau tau takk .
first , kalo aku buad post psl dy pon . bkn ny dy bace .
follow blog aku pon takk , ni nk bce blog ak .
follower dy berjuta uh . mane ny nk sempat nk bce blog buruk aku ni .
second , kau ingt dy pnye snang ke nk berubah .
prasaan pon dy takk de weh aku rase lahh"
pastu , dy pon gelak skaly n ckp dkt aku , 'betul jgk ckp kau tu .'
hahaha . siot kau .




*bile nk tkar layout blog ni . dah laa pink , huhh !

Saturday, March 26, 2011

ERRR !

weh , kau .
mlm tu mse aku call kau , kau kata call blk nnt kan
ble ak kata nnt kang kau tertido , kau kata takde . kau tgah msg dgn Faros kan
then aku call kau mcm org gilaa weh . kau takk angkt lngsung ken .
even ble free call tu dah habes pon , ak still call kau .
ermmm , takpe laa . mybe kau dah tertido kan .
tp skurg2 ny ckp lahh kat aku somethg bsok pg ny .
ni , kau tak ckp ape2 lngsung .
ermmm , takpe laa . mybe krdt kau dah habes kan . 
(wlaupon aku tau yg krdt kau habes rabu mlm mse kau nk txt ayh kau tu .)
tp mse kat sek ckp lahh somethg .
knpe ?
ermmm , takpe laa , maybe kau takde mulut kan .
ermmm . . . . 
errrr . tp tak pe laa . ak tak de hak pon nk pkse2 kau kan .
ak tak prnh phamm kau weh n tak akn prnah faham pon ): 

Wednesday, March 23, 2011

THANX SEMUAA :D



TENGKIU VERY MUCH KPD SMUA YG WISH ZA8 TIME BUFDAY ZA8 SMLM :D .
happy gilaa hari ni . present pon dpt byk gak laa . nk tau takk spe yg wish dlu smlm . jomm kite tgokk sme2 . 
            WISHES LIST :-

21 MAC
1.      Nurul Shida ( 2.30 pm )
2.  Siti Nursyera ( 10.00 pm )
3.        Fikri Adib ( 10.54pm )

22 MAC 
4. emmm , my lofva gf :D . tengs awak .
5.Kak Asyikin 
6. Ixorian !! . korg wish ramai2 . tengs korg . haha .
7. Radhiah Syahira 
8. Kak Anis Anida 
....
....
....
and the lastly wish bufdy za8 ialah . . .

158. angah Faros Faizdnor
  
dia siap nyanyi kan lagu happy bufday lg tuh utk za8 mlm2 buta . haha .
dy wish za8 pkl 11.55pm , mmg za8 happy sgt mlm tu .
dy kata dy nk jd org yg last skaly wish za8 utk taun ni and she did it .

THANKS SKALI LAGI SUMUA .
LOV YOU ALL :D

Monday, March 21, 2011

COPYCAT ! TAK TAU MALU KE ?



HE/SHE HATE ME BECAUSE THEM JEALOUS LOOKING MY GREAT STYLE !
HATE ME ? GOOD ! BECAUSE I HAD NO PROBLEM TO HATING YOU .

Hei kau , kau tak tau malu ke tiru TradeMark aku .
kata benci aku , menyampah dgn aku tp tiru P3aceMaster aku tuh .
kau jgn nk ingt org boleh accept kau laa dgn guna name aku tu .
fyi , walau kat dunia ni , even kat galaxy ni . P3aceMaster = Has Hamezzaid !
fullstop .
ble org tak bole nk accept kau , tau plak kau tukar name tuh .
tolong laa weh . kau tukar CoolMaster lahh , WarMaster laa . blah laaa wei !

lg satu , AeRas KaZuto KaiZoku tu username aku .
jgn ade sape2 lg nk tiru2 pham ?! .
act , AeRas KaZuto tuh aku pnye username .
KaiZoku tu team aku .
ade 3 member jea kat dlm KaiZoku ni .
aku , afnan and apiz fikri .
ni last warning aku yea !

*bajet menyampah dgn aku konon .
tiru trademark aku tak malu plak !




PLEASE STOP "HELPING" ME ! GO AWAY .
THANK YOU VERY MUCH !
lepas ape yg kau dah buad . saket kan hati aku ,
fitnah aku , buad cte buruk psl aku .
tuduh aku yg bukan2 . 
pastu dgn hanya satu prktaan kau yg ckp 
kau ckp sorry .
then kau nk ak maafkan kau ?! .
what the hell lahh wei .
kau buad kat aku mcm2 .
kau hncur kn kprcayaan org laen trhdap aku .
nsb baek aku ade kwn2 yg baek hati gilaaa , yg tak prcya LNGSUNG 
benda gilaa yg kau ckp tu .
lps tu kau ingt aku senang2 nk maafkan kau ? 

blahhh laa wei !


*dah lame dah sbnrny aku nk ckp bnde ni kat kau !


Sunday, March 20, 2011

FLASHBACK ^^



weh , tdy tgok Melodi kat TV3 . then mse kat satu part tu . wartawan melodi Amirul Azmi tu dy g jmpe Wana , Juara My Starz LG tuh . then dy tnye Wana , Wana ni gadis liar ke ?
part yg best ny ni ble dy mension pipi Wana , dy kata Wana cucuk botox ke kat pipi tuh .
ble tgok pipi dy , tros teringt ko weh . haha . sumpaaa , pipi sepesen . same do pipi ko nan dy .
hahaha . cheekbones saiz XXL . 



then , Sam ! . jgn r kuar Bunkface weh .
tp en , tamak gk ko ni eh . Bunkface kau nk , Azenders pon kau nk . mane satu ni Sam .
but ape2 un . stay dgn Bunkface auw . cz kau tu vokalis . nnt kalo org baru nyanyi ,
tak sedap laa weh .

mesty Sam bangga dy ade peminat mcm aku ni ken ? hahaha .


LITTLE FORGIVENESS ?

LITTLE FORGIVENESS ?
understand it meaning correctly .

everybody deserve to get little forgiveness and second chance but .
the chance and the forgiveness only come ONCE .
not twice .
not trice .
not when you keep doing the same mistake and always broke someone heart .

*post ni tak ditujukan kpd sape2 pon  . 
sje jea buat post , tgah bosan2 ni . . .

Friday, March 18, 2011

COUNTING THE DAYS

fuhhh , cuti kali ni mmg beshh lahh . walaupon tak rase sgt cuti
cz bz dgn kem pgwas yg best gilaa tu + homework
org laen dahh abes exam , ak belumm .
haha , padan muka aku .

cuti , aku dduk kat Shah Alam jea . terperap kat dlm umah dgn lappy .
kat sane ade unifi ! 
huhu . laju gilaa internet kat sana .
slalu download movie 5 hrs .
kat sane 1 hr jea . pnye byk movie aku download .
tah ble nk tgok tahh .
smpai satu tahap , dah tak tau dahh nk buad ape .
slalu nk buad mcm2 kat internet .
ni dah dpt bkak internet . laju lagi tu .
tros blank , tak ingt satu bnde pon . haha

buku aku tak bce lg ni .
besok ade bufday parti Naufal .
then kwn2 ayh aku nk dtg ptg ni .
huhh . letih pnye lahh bsok .

Wednesday, March 16, 2011

WHERE I BELONG TO ?

  
If you has been owned , that's mean me too .
If i'm yours , that's mean you mine .
Take me or leave me ALONE ! 

ALL MY LIFE I'VE BEEN GOOD BUT NOW ? . .


Saturday, March 12, 2011

FACEBLOG


now , i'm the member of faceblog .
asl ny malas r gk nk join komuniti ni . 
but geram bile org laen smua dah join bnde ni .
so , ak follow jea lahh .
tak nk laa pulak kata ak ni ketinggalan zaman en . 
haha .

Wednesday, March 9, 2011

PLEASE :(




Please don't be in love with someone else
Please don't have somebody waiting on you
Please don't be in love with someone else
Please don't have somebody waiting on you


I was never in love with someone else

I never had somebody waiting on me
'Cause you were all of my dreams come true
And I just wish you knew
______ I was so in love with you


only you one that I believe , don't destroy my faith to you .

Tuesday, March 8, 2011

GIRL SUCK !






PENIPU !
HIPOKRIT !

PEREMPUAN SMUA SAMA AJE !

MULAI HARI NI , AK TAK NK LG TGOK MUKA KAU !
KAU TAK PYH DAH IM AK , TEXTING AK , CALL AKU .
AK TAK NK ADE APE2 DAH DGN KAU .
AK DAH BG KAU PELUANG KAN !
TP PERANGAI KAU TU MMG TAK BOLE DIUBAH
DAH LAA , CUKUP LAA .
ORG NK SABAR PON ADE TAHAP TAU !
NK CKAP NK , TAK NK SUDAH LAA .
PASTU TAK PYH LAA NK MENGGEDIK DGN ORG LAEN !

GET OUT YOU FROM MY LIFE NOW !

MENYAMPAH AK LAA TGOK MUKA KAU !
HARAP MUKA CANTEK TP PERANGAI MCM SI** !

BETUL CKP KAU SAM , TAK PYH ADE PEREMPUAN DLM HIDUP .
DON'T TRUST GIRL ANYMORE !

FYI , KAU MMG DR DULU LAGI HIPOKRIT !


AGRHHHH!! SPOIL MOOD AK SATU HARI NI 
ESOK DAH LAA NK EXAM !



Monday, March 7, 2011

ENCHANTED

This is me praying that this was the very first page
Not where the story line ends
My thoughts will echo your name until I see you again
These are the words I held back as I was leaving too soon
I was enchanted to meet you too
Oh Taylor I was so enchanted to meet you too



auwww . terpukau gilaa dgr lagu Owl City - Enchanted . dy nyanyi tok Taylor Swift . dy nk g tau yg dy minat Taylor Swift . sweett gilaaa ^^ . Aku pon kene buad mcm tu gak ke tok awek ak ? . hamcur vokal , lari pitching . rosak lagu ak nyanyi . hahaha . * ak tak suka nyanyi sbb ak tak pndai nyanyi . fullstop . haha .


p/s : tdy kat dlm kelas , kecoh tyme tcher. sarkuna . ramai kene cubit cz
tak siap hw . ak kene double ! . tak aci . ade yg smpai t'bangun2 nk lari 
sbb takot kene cubit . haha .

Sunday, March 6, 2011

2 in 1 . BFF Forever !

Hari ni and besok ade birthday org . nk jimat post .
buad two in one post .
untuk adil . ak buad pd tgah malam .
tgah2 antara hari ni and besok ;D .

FIRST BIRTHDAY GIRL
5 MARCH 1998
now pkl 11.45 pm . 5 March 2011



*gambar curik . ehee~

name dy . Nur Farhana Iwani bt. Mohd Kamaruzzaman .
fuhh . panjang gilaa .

Sejarah dy brsama ak . haha :-
BFF mase sek rndahh . 
penaa minat dy dulu laa . tyme tu cinta2 monyet jea . haha .
his father teach me play bowling smpai ak bole wakil daerah dulu .
skrg Hafiz Fikri jea laa yg maen . ak backup dy . huhu .
skrg dy di SMK Banting . form 1 ;D .
dy ramai peminat . but kita still frends right . huhu .
Happy Birthday Iwa !


SECOND BIRTHDAY GIRL .
6 MARCH 1996
now pkl 12.03am . dah msok birthday kau lahh weyhh .

HAPPY BIRTHDAYYYY !
to :


wei burok lahh, sory Haha
ni bukan gmbar curik oke ;) .

name dy Nursyahirah bt Zubir a.k.a syerra sashyaa
simple , gilaa , sewel , sporting and bandar puteri gurl .

hmm , mcm mane ak bole knal dy eaa .
korg nk tau taa ?
RAHSIA ! .
haha .
dgn byk pertolongan Hazwan versi perempuan
Mrs. Xeyrra .
n maklumat seludup dr NSA , CIA , FBI .
now , ak kenal dy .
lg satu tertinggal .
dy ni samgat malas nk rply TEXT !
even dgn mmber kelas dy ( hazwan,nadia,xeyrra )
then , bile dy tak rply txt . ak akn txt wani n ngumpat psl kau . hahaha .
lepas geramm . ehee~
now dgr cte dy dah ad yang punya . ;D
tp takk tau laa sape pnye ken .
so , jgn kacau dy k . nnt kang ad yg kene pukul plak . haha 
but kat fb status still divorced lg ken ?
haha .
HOPE THIS BIRTHDAY WILL BROUGHT YOU 1001 HAPPINESS ;)