BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Tuesday, March 29, 2011

BEFORE THIS MAYBE , BUT NOT NOW ANYMORE

The hardest thing to accept is loving someone and knowing they’ll never love you back.
tau takk , bile kita tak tego kwn kita or orang yg kita kenal selama 3 hari
tu dah kire berdose tauuu .

hahaha . .
tp ken aku takk nk tego kau dulu .
kau kene tego aku dulu .
hahaha . ape ke sakai kau ni skrg zaiddd .
kau ade mata kan weh ? 
kau nmpk jalan kan ?
so now , you just go your own way while I go my own way .
kalo aku ckp I don't like your way skaly pon .
kjap jea kau oke . then jd mcm tu blk .
so , skrg kalo kau buad ape pon , sukaty kau lahh .
ak dahh tak nk ckp pape dahh .

tdy lepak with my BFF , story mory laa dgn dy ,
dy tnye bdk tu cm mane ? dah oke .
ak jwb laa , mcm mane ape ny , cm tu gk laa . idup lg , sihat walafiat jea , haha .
then kwn aku ckp .
"kau try buad post kat blog kau psl dy .
mane tau nnt dy terase ke n tros berubah ."
then ak ketawa laa . berguling2 kot ak ketawa *hiperbola .
aku ckp laaa . "fuhh , bkn maen snang betul kau ckp eh .
ble dy terasa jea terus berubah . haha ."
"kau tau takk .
first , kalo aku buad post psl dy pon . bkn ny dy bace .
follow blog aku pon takk , ni nk bce blog ak .
follower dy berjuta uh . mane ny nk sempat nk bce blog buruk aku ni .
second , kau ingt dy pnye snang ke nk berubah .
prasaan pon dy takk de weh aku rase lahh"
pastu , dy pon gelak skaly n ckp dkt aku , 'betul jgk ckp kau tu .'
hahaha . siot kau .




*bile nk tkar layout blog ni . dah laa pink , huhh !

0 feeds back: