BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Saturday, March 26, 2011

ERRR !

weh , kau .
mlm tu mse aku call kau , kau kata call blk nnt kan
ble ak kata nnt kang kau tertido , kau kata takde . kau tgah msg dgn Faros kan
then aku call kau mcm org gilaa weh . kau takk angkt lngsung ken .
even ble free call tu dah habes pon , ak still call kau .
ermmm , takpe laa . mybe kau dah tertido kan .
tp skurg2 ny ckp lahh kat aku somethg bsok pg ny .
ni , kau tak ckp ape2 lngsung .
ermmm , takpe laa . mybe krdt kau dah habes kan . 
(wlaupon aku tau yg krdt kau habes rabu mlm mse kau nk txt ayh kau tu .)
tp mse kat sek ckp lahh somethg .
knpe ?
ermmm , takpe laa , maybe kau takde mulut kan .
ermmm . . . . 
errrr . tp tak pe laa . ak tak de hak pon nk pkse2 kau kan .
ak tak prnh phamm kau weh n tak akn prnah faham pon ): 

0 feeds back: