BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Saturday, April 30, 2011

SOMETHING ABOUT FRIENDS . .

wowwww , kenape dgn kau ni zaed ?
kenape dgn aku ?
kau still amik berat psl dy lagi zaid .
ermm , yess . aku still amik berat psl dy .
ishhh , kenapa dgn aku ni .
dy dah buad mcm2 dkt aku .
kau tak serik2 lagi ke zaid ?
hmmm , aku teringat ayt hari tu 

masih ada ke perasaan benci dalam hati 
bila kita ambil berat pasal seseorang tu ?

apesal kau ni zaid hmmm ?
kau msih suka dy lagi ke ?
s*** . tak ! aku tak suka dy lagi oke !
mcm2 dah dy buat kat aku , aku tak suka ! faham ?!

zaid , kenape kau senang sgt nk maafkan dy ?
ingt blk ape yg dy buat kat kau
knpe kau baek sgt nih zaid ?
mybe she something for you
but
you is nothing for her .
that's the hakikat 
try accept it zaid !
but dy is nothing dah bg aku skrg !

dah brape kali dah kau maaf kan dy ?
and it's again now ?
biar jea lahh org nk pndang serong kat dy
kau buad jea hal kau , dy tau lahh hidup sndiri kan ?
dy dah takde kene mengena dah dgn kau
tak pyh dah take care psl dy wlaupon senyap2 .
kau tak yh maaf kan dy zaid
and all about this happen not your fault
127% not your fault

kau nk tau , dulu aku penah minx maaf dgn dy .
tu lahh first time aku minx maaf dgn perempuan .
n kau tahu ape jadi ?
Yaaaa ! kau betul !
aku menyesal gilaa .
apesal lahh aku ni bodo sgt ,
senang2 jea nk maafkn dy 
n minx maaf dkt dy pdhal bkn salah aku pon .
pdhal aku mmg dah tahu yg perangai dy mcm * jea .
but takpe lahh .
belajar dari kesilapan kan ?
Life is The Best Teacher =D

n korg nk tau ape function msg2 yg aku tak delete tuh skrg ?
ak need msg tuh , utk aku bce blk , ingt blk .
mcm mane saket ny hati aku time tuh
and i can tell myself that 
maaf dy tuh tak setanding lngsung dgn
saket ny hati aku mse dy buat dulu ! 





Thursday, April 28, 2011

RADIUS KE CALCULATOR ?


bru aku tau . susaa weh idup takde calculator .
td aku lupe bwk calculator pegi sch .
org laen kire radius circle tw0 pai R squared , 
aku tercongok cm org sparuh buduh kat kelas .
last2 , tche zai bg pinjam calculator dy . huhu *terharu 
lps ni , aku tak kn tinggal kan kau sorg2 kat umah calculator .


calculator buruk kavitha . haha .




DO I NEED TO DO THAT ?


NEVER SAY SORRY TO A GIRL
that I learn this month
because if you say sorry to a girl 
you will regret later .
trust me , because I have done it once before
and it yucks !
kau nk merajok ke hape , aku peduli ape .
kalo dah name ny ke*ing , mmg r .
ak mmg dah lame dah saba jea dgn kau .
hari tu aku ckp dkt mmber aku
'aku nmpk blakang someone basah'
dy pegi kecoh kat kelas , kate 'aku nk pegi blakang , nk blasah someone'
ke*ing kan ?!

style aku , kalo aku bengang dgn kau , aku akn buad kau bengang dgn aku .
so , my job is done lahh .
aku tak heran lahh kalau kau nk kawan ke tak kwn dgn aku .
takde effect pon
officially skrg aku dah kick 2 org r from hidup aku skrg , termasok kau ke*ing .
org slalu kate , 
nk berjaya kene berkorban , kalo nk hidup sempurna kene buang sesuatu
kawan ni , mcm madu . sikit2 sedap . byk2 jd racun . kencing manis
kalo dkt fb tuh , kwn byk2 buad ape ? serabot hidup jea .
Life must perfect !
ape2 hal , tak yh pkir byk , delete jea friends

yg penting aku dahh ade best friends yg best , stlyo , gila2 , sporting .
Apiz Fikri , Afnan , Amir , Haziq Shah , Faris
Apex , Hamdi , Fik , Mus ,Ijan , Arip 
kita dah jnji nk kwn smpai mati kan ?
bersaksi kan bola T90 Strike wrne putih merah .
hahaha . miss that time .
korg da best ! .

Wednesday, April 27, 2011

HANG OUT




HANG OUT ! .
woahhh . haha . sumpaa , best gilaa lepak dgn dyorg kat Suria .

mula2 kitaorg pegi PWTC dulu , coz ade pesta buku .
ak ingt nk lepak2 jea kat situ . relax2 . sbb ingt buku . buku = bosan .
tp tau2 pastu . over RM50 gk r habes kat situ . beli buku Gempak Starz , PTS punye novel
and fyi , aku ade beli buku tips2 blogger auw . so , nnt korg jgn jealous lahh
ble blog aku dah gempak . HAHA .

then ble dah habes ronda2 PWTC , g PetroSains plak . 
kat petrosains laju gle dyorg , mcm kene kjar hantu .
dyorg kata nk cpt cz nk lepak2 kat Suria . kalo tak nnt tak ckup masa .
huhu , ak follow jea arh . tyme kat KLCC , photoshoot jgn ckp laa .
dr smua angle ade camera . haha . 
tingkat 3 KLCC is my fav floor r . 
kat situ floor gadget . ak kan GADGET CRA2Y !
minat gilaa gadget . kat floor tuh gk laa ade butik
Nike , Adidas , Converse , Levis , QuikSilver , Body Glove and BillaBong
arghhhh ! terpukau , terpaku , tergamam .
haha . nak aje beli mcm2 kat situ tp duit tak ckup . hahaha .
afnan kata lps PMR , bwk duet byk2 . lepak kat KLCC lg .
yeahhh . haha .


Saturday, April 23, 2011

DON'T LET ME GO

when my enemy become my friend
my friend become my best friend
and my best friend become my girlfirend
it such as a happy ending . hahaha .

rindu kawan lama aku ,
nk borak2 dgn dy
gelak2 dgn dy
txting dgn dy 
tp hurmmm , kita takk bole nk puaskan hati semua org ken ?
mulut org kita tak bole tutup

tau takk ,
hari tu bce novel psl friendship .
terus teringat psl ni smua ,
huhhh .
it is my lifee readerss sekalian .
haha , away , bye ;D .

Friday, April 22, 2011

25 JENIS PEREMPUAN YANG LELAKI PALING MELUAT DAN MENYAMPAH


ayt ni mmg direct jea . tak de filter . but korg mmg kene bace
cz smua ni fakta . urmmm , utk bdk2 pompuan kls 3 ixo .
lps korg bce ni . tak pyh minx advice dr aku dah lps ni weh .

25 JENIS PEREMPUAN YANG LELAKI PALING MELUAT N' MENYAMPAH


1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril Lavigne 
2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi pornstar eh?
3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. 
Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..bongok
4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..bosan lorh...umah tadew orang..pakwe gi maen futsal pulark..bosan bosan! T__T' macam shit kau tahu tak !
5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying taik!
6. Kau pakai baju nampak lurah tetek kau pegi jalan-jalan kat bandar..
kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 
'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tak suke tak suke larh' Perosak bahasa sial.
7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..
kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett
8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit 'celapong'
9. Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..suke suke ^__^'
10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian'
11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2-3 plastik je..tu pun nak suruh balak kau..balak kau nyampah ok..bukan suka pun
12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ape doh perangai kau
13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..
padahal dekat meja tu tengah lepak 4-5 orang
15. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah'
16. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool 
tu perasan kewujudan kau sambil buat muka tahi
17. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3-4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..
g makan kat tempat lain pulak..nak terajang muka kau siot
18. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tak nk pegang tu, pegang ni..
alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan?
19. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway
20. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..
kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..
cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau
21. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, 
pakwe pun buat taik ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..
last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi shit hidup kau
22. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..
masing masing dressed up fancy nak mampos. 
Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like 'eww she dont have style..yucks' memang gud gud la kau
23. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..
tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..cam sial.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..
24. Pakai baju sikit lagi nak sepak puting..lengan himpit tetek bagi terkepit..
konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba 
dari atas supaya nampak yg dalam baju tu... 
buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. 
what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk narakka jahanam   
25. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 
'ala shayer tark syomel pown..biase biase jew' 
nyampah siot .

haaa , dah habes bace ?
nk tau takk knpe ayt ny gilaa bangang cm ni ?
because , lelaki dah byk kali dah sound perempuan ni elok2 .
tp pompuan ni degil , tak nk dgr ckp .
so , ble ckp elok2 tak dgr , kita buad cara tak elok plak .
haha .



Thursday, April 21, 2011

ONLY ONE :)



woahhhhh :D
suka ayat ni .

WHAT DO YOU DO WHEN THE ONE WHO BROKE
YOUR HEART IS THE ONLY ONE WHO CAN FIX IT ???

kalau aku , tumbuk kau laju2 . haha .
remember , take care you heart because it only one that you've .

one more thing ,
I don't want to be number one
I just want to be the only one :) 

HOW ABOUT YOU ?

i'm annoying ?
how about you jerk ?
kau dah ckup bagus ke ?

takpe . kau terus kan laa perangai kau tu .
ak tak kan balas utk sgala benda yg kau buad tu tapi
ak tak kan biar kan kau hidup dgn aman laa .
ak bkan takot dgn kau eh ,
ak just risau ble ak yg bls utk sgala benda yg kau buad tuh ,
mmg teruk lahh kau kena dgn aku ,
but kau tak yg risau lahh eh .
wlaupon aku tak bls sgala benda yg kau dah buad tuh .
mybe manusia lain yg akan bls ,
mybe 'benda' lain yg bls .
mybe binatang lain yg bls .
who know ?

everybody deserve to get a reward for what that he have done .
you also will get your 'reward'
cuma masa je yg menentukan .
you just can wait 
and waiting .
but don't worry yaa 
the 'reward' will come for you .
I will make sure that the things come for you .

Tuesday, April 19, 2011

MENTORMENTEE



now dah tau dah spe mak angkt aku .
Cikgu Nor Aishah binti Bidin
B-)
i'm sibling with Ashyween , SuganeshSaravananThirumaraanKhairiyah , Siti Nursyera ,
Rasyidah and Shalini
kecoh gk tdy bila tgok afnan dpt cgu Nasri . haha
happy lahh ble dpt dgn cgu yg kita nk 
badly tak happy bile dpt dgn cgu yg kita tak ngam 
also badly dpt sibling yg errrrr !
away bye !

INBOX


50% of my life with it .
haha .
happiness ,  up and down , fight with friend 
smua dy tau . haha .
and let to know , aku tak pernah delete msg .
kat inbox skrg ade 5482 msg . hahaha .

seronok bila msg dgn org yg faham .
haha , dah2 . tak nk puji kau lebih2 . 
nnt karang ade plak minah yg over excited cz ak puji dy kat dlm blog aku . haha .
sronok msg dgn dy ni cz dy tau ape yg ak tak suka .
dy tak menipu aku pun .
kau tipu aku , aku tipu kau blk .
tp kalau hidup kau teruk sbb perbuatan kau sendiri , 
tak pyh laa rosak kan hidup org lain !
ingt , ape yg kau buat kat aku .
tu yg aku buat kat kau blk .
beza ny aku buat kat kau lg teruk drpd ape yg kau buat kat aku .
that's it .
away bye .
sakit hati !
p/s : aku syg handphone aku . haha .

THANKS A LOT !


thanks a lot because you have spoil my day !
kalau hidup kau tu mmg dah teruk , tak pyh laa nk rosak kan hidup orang lain !

aku benci dgn org yg suka b'pura - pura because
b'pura - pura adalah salah satu cara utk menipu .
HIPOKRIT !

away you from my life !
kau dah tak nk ada kaitan lg kan dgn aku ,
aku pon dah tak nk ade kaitan dah dgn kau .
ak dah tak nk tau dah kau idup ke mati ke ape ke .

BLAHHH !


is important for you to know that's all happens today is your fault .
let me say it again , is your fault !


aku dah minx maaf kat kau ,
and aku pon dah maaf kan kau .
away now !

you know what is HELL all about ?
it is about people like you .
it is made for you .
your place not here .
your place THERE !

please r syera !
smua org berhak dihargai !
you're JERK ! SUCK !
ingt , kalo prgai kau tros mcm ni .
smua org suke ke ?
ingt smua org bole tahan ke ?
ak nk tgok selama mane dyorg bole tahan !

Sunday, April 17, 2011

ME , MY , MYSELF , MINE

lakonan adalah watak
Has Hamezzaid adalah aku 
tgok dlu ape yg ak nk buad 
then bru ckp byk
ak nk tgok ape korg akn ckp nnt 
pastu bru aku jwb smua soalan tuh .

The past have been gone ,
we just can plan for the future .
Slaluny org akan kata , kita tak bole ubah takdir but
perubahan adalah takdir 
takdir yg boleh kita pengaruhi 
dan ia bermula apabila kita mula membuad keputusan .

Yesterday is a history ,
Tommorow is a mystery
but today is a gift .
that's why we call it present .

Saturday, April 16, 2011

JUST DO IT




I don't care how you want to get it
just do it all the way ,
kau nk kutuk2 aku ke ,
kau nk poyo2 gado dgn aku dpn kwn2 kau ke .
ak tak peduli .
yg aku tau 
ak dpt ape yg ak nk .


YOU HATE ME ?



Are you hate me ?
GOOD ! cause I have no problem hating you .

Hating me won't make you pretty .

Love me or
hate me ?
Either way , I'm on your mind !

Friday, April 15, 2011

MY SECRET . . .



aku ade satu rahsia .
kalo aku bgtau korg .
korg jgn bgtau media oke ?
jgn bgtau org laen tau .
ni rahsia kita jea .
diam2 jea tau .

sebenarnye kan 
Aku Power Rangers ,
yg Merah tu .

HAHAHAHAHAHA .

boh-san tahan gaban ni weh . nk buad ape ni ?
letup kan bus stand jommm .

TIME , DAY , DATE


Time , Day , Date .
always moving foward .
they always leave us ,
they never wait for us
ape kata lepas ni masa tu tunggu kita plak .
asyk kita jea kejar dy . tak aci laa mcm ni ken ?
bila kita buad hw . suro masa tu tunggu .
 ble dah siap hw . suro lahh dy jln blk .
tp tak bole ken . 
mcm mane lahh nk berhentikan masa yee ?
haa ! cabut bateri jam . berhenti lahh masa kan ?
HAHAHAHA .


*susah tahu bila tgok post yg takde tarikh . HAHA .

I HOLD THIS WORD


NOW I KNOW WHY PEOPLE KEEP SAYING THIS . . .

if you love someone , let her go .
if you love someone , make her hates you .
if you love someone , don't tell your felling to her 
because these all is depends to luck .
this would be so awesome if she like you
it also can be so worse if her not a kind of that .
just make her and his friend hates you .

Biarkan dia tak tahu and tak kenal siapa diri kita sbnrny
untuk mengenali diri kita , it's takes time .
a lots of time , 
dan bila dia tahu siap sbnrnya kita ni , and when she really2 need our help
we have been gone and not at beside you anymore .
try to appreciate someone that take care about you .
cz he will not be there when you need him .

*ayat ni aku amik sket dari Tunas Hlovate and aku buad ayt aku sndiri lahh .
sorry kalo english tu broken . haha .
but korg faham ken ape yg aku nk smpaikan sbnrnye  ?