BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Thursday, April 28, 2011

DO I NEED TO DO THAT ?


NEVER SAY SORRY TO A GIRL
that I learn this month
because if you say sorry to a girl 
you will regret later .
trust me , because I have done it once before
and it yucks !
kau nk merajok ke hape , aku peduli ape .
kalo dah name ny ke*ing , mmg r .
ak mmg dah lame dah saba jea dgn kau .
hari tu aku ckp dkt mmber aku
'aku nmpk blakang someone basah'
dy pegi kecoh kat kelas , kate 'aku nk pegi blakang , nk blasah someone'
ke*ing kan ?!

style aku , kalo aku bengang dgn kau , aku akn buad kau bengang dgn aku .
so , my job is done lahh .
aku tak heran lahh kalau kau nk kawan ke tak kwn dgn aku .
takde effect pon
officially skrg aku dah kick 2 org r from hidup aku skrg , termasok kau ke*ing .
org slalu kate , 
nk berjaya kene berkorban , kalo nk hidup sempurna kene buang sesuatu
kawan ni , mcm madu . sikit2 sedap . byk2 jd racun . kencing manis
kalo dkt fb tuh , kwn byk2 buad ape ? serabot hidup jea .
Life must perfect !
ape2 hal , tak yh pkir byk , delete jea friends

yg penting aku dahh ade best friends yg best , stlyo , gila2 , sporting .
Apiz Fikri , Afnan , Amir , Haziq Shah , Faris
Apex , Hamdi , Fik , Mus ,Ijan , Arip 
kita dah jnji nk kwn smpai mati kan ?
bersaksi kan bola T90 Strike wrne putih merah .
hahaha . miss that time .
korg da best ! .