BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Tuesday, April 19, 2011

INBOX


50% of my life with it .
haha .
happiness ,  up and down , fight with friend 
smua dy tau . haha .
and let to know , aku tak pernah delete msg .
kat inbox skrg ade 5482 msg . hahaha .

seronok bila msg dgn org yg faham .
haha , dah2 . tak nk puji kau lebih2 . 
nnt karang ade plak minah yg over excited cz ak puji dy kat dlm blog aku . haha .
sronok msg dgn dy ni cz dy tau ape yg ak tak suka .
dy tak menipu aku pun .
kau tipu aku , aku tipu kau blk .
tp kalau hidup kau teruk sbb perbuatan kau sendiri , 
tak pyh laa rosak kan hidup org lain !
ingt , ape yg kau buat kat aku .
tu yg aku buat kat kau blk .
beza ny aku buat kat kau lg teruk drpd ape yg kau buat kat aku .
that's it .
away bye .
sakit hati !
p/s : aku syg handphone aku . haha .

0 feeds back: