BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Saturday, April 30, 2011

SOMETHING ABOUT FRIENDS . .

wowwww , kenape dgn kau ni zaed ?
kenape dgn aku ?
kau still amik berat psl dy lagi zaid .
ermm , yess . aku still amik berat psl dy .
ishhh , kenapa dgn aku ni .
dy dah buad mcm2 dkt aku .
kau tak serik2 lagi ke zaid ?
hmmm , aku teringat ayt hari tu 

masih ada ke perasaan benci dalam hati 
bila kita ambil berat pasal seseorang tu ?

apesal kau ni zaid hmmm ?
kau msih suka dy lagi ke ?
s*** . tak ! aku tak suka dy lagi oke !
mcm2 dah dy buat kat aku , aku tak suka ! faham ?!

zaid , kenape kau senang sgt nk maafkan dy ?
ingt blk ape yg dy buat kat kau
knpe kau baek sgt nih zaid ?
mybe she something for you
but
you is nothing for her .
that's the hakikat 
try accept it zaid !
but dy is nothing dah bg aku skrg !

dah brape kali dah kau maaf kan dy ?
and it's again now ?
biar jea lahh org nk pndang serong kat dy
kau buad jea hal kau , dy tau lahh hidup sndiri kan ?
dy dah takde kene mengena dah dgn kau
tak pyh dah take care psl dy wlaupon senyap2 .
kau tak yh maaf kan dy zaid
and all about this happen not your fault
127% not your fault

kau nk tau , dulu aku penah minx maaf dgn dy .
tu lahh first time aku minx maaf dgn perempuan .
n kau tahu ape jadi ?
Yaaaa ! kau betul !
aku menyesal gilaa .
apesal lahh aku ni bodo sgt ,
senang2 jea nk maafkn dy 
n minx maaf dkt dy pdhal bkn salah aku pon .
pdhal aku mmg dah tahu yg perangai dy mcm * jea .
but takpe lahh .
belajar dari kesilapan kan ?
Life is The Best Teacher =D

n korg nk tau ape function msg2 yg aku tak delete tuh skrg ?
ak need msg tuh , utk aku bce blk , ingt blk .
mcm mane saket ny hati aku time tuh
and i can tell myself that 
maaf dy tuh tak setanding lngsung dgn
saket ny hati aku mse dy buat dulu ! 





2 feeds back:

Fathin_Najihah said...

kalau ade jodoh adelah zaid.. hee~ kalo betullah orang yang aku fikir ko tulis pasal dy ni.. hehe...

P3♂C€M♀$T€®_ZA8™ said...

ehhh , takde psl aku nk tulis weh .