BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Monday, June 27, 2011

A HAPPY LIFE


fuhhh , lama aku tak update blog .
haha . biase lahh en . hidup bahagia sekarang .
mana nk ingt blog .
kalo tgah bengang bru laa terkedek2 nk tulis blog ,
nk maki hamun org dkt blog en . . haha~
lagi pon skrg bz , dgn folio sejarah yg cm bangang tu .
pastu dah nk dkt PMR en . pdhal takde kene mengena pon . haha .
nk update blog pon tak tau nk ckp psl ape .

urmmm , exam ari tu , so far so good .
straight A tu msih lg mnjadi harapan .
tak berjaya kecapi lagi setakat ni .
tapi akan dikecapi nnt insyaallah utk exam yg bln 10 taun ni .
haha .

now , hidup . hampir smua dah ada dah . aku syg hidup aku .




now , dah ade dah kawan yg real betul2 kawan yang
best super gilaa babeng . walaupun ble aku cte pape kat korg ,
korg mcm bangang jea . lyn tak lyn . kalo lyn pon ,
tp jwpan takde perasaan . tp korg mmg best lahh .



woahhhh , ape nih ? haha . yg ni belum ada lg . tunggu laa
lagi 9 - 10 tahun . haha . calon belum ada lg . borg bole isi .
temuduga tak diperlukan . haha .




lagi satu sblm aku terlupa lahh kan .
yess , now mmg aku happy . haapy gilaa .
My Life just had been perfect without you !
skrg dah takde spe dah yg bole saket kan hati
aku sesuka hati dia je . dah ada dah org yg 
bole dan tahu menghargai aku saat aku ada di sisi dia .
fullstop .


0 feeds back: