BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Monday, July 25, 2011

PRESENT

nahh , present utk kau .
now dah takde sebab dah aku nk suka kau , 
berharap dkt kau even nk ada kawan mcm kau . fullstop .

Saturday, July 16, 2011

KEMALASAN


kemalasan kian membuak2 .
tak tau laa knpe ken skrg .
haha .
blog pun dah berkulat + panau + kurap + lumut = lama tak update .
al-malkum lahh . blog aku bkn ny hot .
mcm blog kau .
tah ade , tah tak org yg baca .

anyway . trial ah mkin dekat 
kemalasan makin banyak .
ni puns dah ketandusan idea dah ni . 
tak tau nk tulis ape .
kalau kat sek tuh .
bkn maen , balik ni b'azam , nk tulis kat blog mcm ni ni ni .
smpai rumah . . .  tidooo . . . mlm pulak , buat hw .
then , hari besok menjelma . 
mcm tu laa rutin aku yg membosan kan hari2 .
tapi dlm hidup aku , perkara yg paling m'bosankan tu lahh yg paling aku ingt .
hmmm , oke lahh . gtg 
away , bye :)

Friday, July 15, 2011

PERFECTLY PERFECT :'D

*kaa hisya . saya curi pic dr blog kamo ,
bole ken . haha . sharing is caring ;)

tett . broken friendship .
imbas kembali . . . .

14 Jul 2011 , around 2030hrs
tgah tuisyen Alfa dgn Sir Azhar . English . aku duduk dpn sekali .
ttbe hanset vibrate , mengganggu kosentrasi aku nk blaja BI , * ayt bajet . haha .
dlm hati ckp , 'sape plak msg aku nih'
lalu aku pandang pada permukaan screen Nokia E72 ku * ayt novel haha .
takde nama , nombor jea keluar .
then aku tekan read .
makk aii . berjela2 msg . 3 page *i guess
dgn tak semena2 ny Sir Azhar tego aku .
+ rupenya satu kelas usha aku jea dari tadi .
malu sihh .

15 Jul 2011 , around 1100hrs 
bertekak dgn cikzoela .
smpai mengamok wani , dlm kelas takde cgu . time KHB :)
n time tu jgk cikzoela bgtau yg kau bg msg tuh :> .
sighh . ya ya ya . ni kali keberapa kau minx maaf kat aku puns aku tak tahu lahh weh .
just . hmm , aku cuma ,
jap . aku takot kau sakit kan hati aku lagi . tu jea .
lagi puns kau dah ade org laen ken .
aku puns tak pham dgn kau ,
aku stalker kau ,
aku buat mcm2 dkt kau , kau bnci aku .
knpe kau nk kwn dgn aku lagi ?
hmm , hmmm , hmmm . haha .
gila kejap , tekanan emosi yg mendalam .


*********************************************



#aku buat mcm neh sebab aku nak ketenangan :'>
now aku dah rasa tenang , even kau tak reply lagi text akuu hee
aku call puns kau tak angkt kan 


Ehm bila hati aku nak terbukaaaaaapun aku tak tauu
okay sorryy aku still perlukan masaa :')