BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Sunday, September 25, 2011

2798


*click untuk tumbesaran

tgok laa e-mail aku ni .
smpai bersopai . 2798 e-mail .
jenuh nak baca .


Saturday, September 24, 2011

SORRY ;)


" smua org berhak dihargai ? "

ckp tu lain kali biar cantik sikit yea !
ayt tak boleh rempit lagi ke ?
lain kali kalau nk keluarkan statement tu , fikir dulu !

skrg ni sape yg tak hargai sapa skrg ni ?
kau ke aku ?
kalo kau tak buat hal , aku tak buat hal .

" i'm maybe a good friend , but a bad enemy "

kau yg tak reti nk hargai org ,
lps tu berharap org nk hargai kau .
huh ! mmg tak laa .
kau kan terlampau agungkan kawan kau .

kau jgn fikir sgt laa yg dy tu kwn kau smpai akhirat b'cz
dyorg jea yg setia b'kwn dgn kau .
kalau kau nk tau , kitaorg smua m'mjauhkan diri dr kau sbb
dah bosan dgn perangai kau yg trlmpau meng'agung' - 'agung'kan dyorg tu .
kalo kau nk tau laa . kalo tak nk thu , lantaa kau aaa .  
guys mmg tak suka bnda tu .
sbb bnda tu boleh mengundang heart pain .
org melayu ckp sakit hati HAHA .

nnt cerita lahh bnda ni kat satu kelas ,
ehh , tak cukup tu . satu sekolah laa .
mggu dpn aku jd MC , 
nnt aku bg mic tu dkt kau . cerita lahh puas2 .

kau nnt nk suro satu kelas nk boikot aku kaa ,
anti aku kaa ,
buat lahh . takde effect pun dkt aku .
korg tu , takde function pun dlm hidup aku .


kalau kau nk jmpa aku , nk mintak maaf ke apa ,
dtg jea . tak kene maki hamun punya .
tp psti kan kau berubah .

" this chance comes once a life !
so , think twice "

takk nak mintak maaf ?
GET LOST !
blahh . 
aku tak rasa lngsung ni salah aku or aku yg mulakan dulu .
aku dah lama sgt bersabar .
kau buat salah dulu , then aku buat salah .
so , cara ny . kau mintak maaf dulu , then bru aku .
that the way . . .




ni haa , lagi sorang .
menyakai .
sibuk hal org tak tntu pasal .
lain kali sblm ckp org lain sakai , cermin diri tu dulu .
kalau tak tau jgk sakai tu mcm mana .

pegi masuk bilik sorg - sorg ,
b'diri dpn cermin , pastu pndang cermin tu .
nnt kau nmpk laa sapa yg sakai sgt tu .

stalker org tak ngaku .






Friday, September 23, 2011

YOU KNOW NOTHING !


via MyPad for iPad

SAMPAH MASYARAKAT

.
*this much . nmpk tu .
sbnrny pnjang lagi . tp arnab tu tak cukup pnjang tgan ny .

'bangang'
tu prkataan yg pertama keluar dr mulut aku .
'betul'
perkataan yg kedua keluar dr mulut aku selepas bangang .
jadiny , 'bangang betul'
bnda yg ketiga adalah ........ ( titik - titik ) haha .
walupun diri dah bertekad tak nk mencarut2 dah ,
but terkeluar jgk . tapi mmg ptut pun lahh dy dpt pngkat mcm tu .
sepadan ;D .

dy sibok pkir org nk menyampah dkt aku lahh ,
slama mana aku boleh bertahan laa ,
perasan smua org suka kat dial ahh ,
dy tak pkir yg aku lagi menyampah dgn dy .
kawan2 aku lagi menyampah dgn dy .

" people dosen't need a reason for doing something in their lives ,
they do it because they want to ,
because it's fun ,
because it makes we happy "

" I happy not because of you ,
You happy not because of me .
We happy because it's us , not you . "

*Afif Sufi , Faris Neutron kita geng laa skrg . HAHA .



4 minit, 4 org like trmasok aku .
ape mkne ny smua ni ? 
mkne ny , aku ni hebat ;D .




Monday, September 19, 2011

IT'S ENOUGH

aku tak pham laa dgn perangai kau .
aku penat tau tak , letih . fed up .
ble aku tak tego kau sehari kat sekolah kau ckp aku sombong .

ble kau blk . 
aku ckp dgn kau mcm ape jea .
terus lupa dgn aku kan . aku ni mcm tisu jea kan .
tercarik2 aku ble kau perlu . ble dah dpt yg lain terus lupa .
ye laa , kau ada kawan2 yg hebat kan , great laa sgt
pdhal mcm ape jea smua . takpe laa , nnt ble kau dah kene bru laa kau sedar kan .
aku msg mcm bangang jea nk rply , aku ckp kat fb mcm aku ni ckp sorg2 jea .
takpe , aku mmg suka ckp sorg2 ni .

"Manusia . . . . ciptaan Allah S.W.T yang terhebat .
manusia , boleh berubah bila - bila masa sahaja . 
manusia tidak memerlukan sebab untuk berubah . 
so , bila mereka berubah . jangan tanya kenapa . "


YES ! aku mmg pantang ble org tipu aku .
smua org tau aku mmg bnci ble someone menipu aku .
dah tiga bnda kau tipu aku , act dua bnda tu aku tak kesah sgt .
yg satu tu mmg aku kesah . kau ingt aku ni bodo mcm kau ke ?
kau ingt aku ni budak2 bagi gula2 terus lupa .


dah laa , aku dah letih dah wey . 
cukup laa smua ni . aku dah penat dah tolong kau semua tu .
ble kau blk jea , aku ni kau buat mcm tunggul .
pegi laa dkt kawan kau yg hebat sgt tu kan .
aku nk tau gk , sehebat mana kwn kau tu .
aku dah lama dah sabar weh .

when you do the first mistake , you don't know about it .
when you do it for the second time , you forgot .
when you do it for the third time , you stupid and it can't be fogiven 

" i hate the way you lie "


Thursday, September 15, 2011

I'M NOT FAILED . . . .


hurmmmm , result trial officially dah keluar .
tambah tolak darah bahagi kuasa dua d'square root kan .
keputusanny = mmg teruk .

hurmppp . 
" i'm not failed , my success is just postponed "

postpone ke 4 Oct 2011 dan hari - hari yang berikut ny .
#insyaallah . aminnn .
just give me some support please :') .
keyakinan goyah stiap saat lihat kptusan PCB :'(