BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Saturday, September 24, 2011

SORRY ;)


" smua org berhak dihargai ? "

ckp tu lain kali biar cantik sikit yea !
ayt tak boleh rempit lagi ke ?
lain kali kalau nk keluarkan statement tu , fikir dulu !

skrg ni sape yg tak hargai sapa skrg ni ?
kau ke aku ?
kalo kau tak buat hal , aku tak buat hal .

" i'm maybe a good friend , but a bad enemy "

kau yg tak reti nk hargai org ,
lps tu berharap org nk hargai kau .
huh ! mmg tak laa .
kau kan terlampau agungkan kawan kau .

kau jgn fikir sgt laa yg dy tu kwn kau smpai akhirat b'cz
dyorg jea yg setia b'kwn dgn kau .
kalau kau nk tau , kitaorg smua m'mjauhkan diri dr kau sbb
dah bosan dgn perangai kau yg trlmpau meng'agung' - 'agung'kan dyorg tu .
kalo kau nk tau laa . kalo tak nk thu , lantaa kau aaa .  
guys mmg tak suka bnda tu .
sbb bnda tu boleh mengundang heart pain .
org melayu ckp sakit hati HAHA .

nnt cerita lahh bnda ni kat satu kelas ,
ehh , tak cukup tu . satu sekolah laa .
mggu dpn aku jd MC , 
nnt aku bg mic tu dkt kau . cerita lahh puas2 .

kau nnt nk suro satu kelas nk boikot aku kaa ,
anti aku kaa ,
buat lahh . takde effect pun dkt aku .
korg tu , takde function pun dlm hidup aku .


kalau kau nk jmpa aku , nk mintak maaf ke apa ,
dtg jea . tak kene maki hamun punya .
tp psti kan kau berubah .

" this chance comes once a life !
so , think twice "

takk nak mintak maaf ?
GET LOST !
blahh . 
aku tak rasa lngsung ni salah aku or aku yg mulakan dulu .
aku dah lama sgt bersabar .
kau buat salah dulu , then aku buat salah .
so , cara ny . kau mintak maaf dulu , then bru aku .
that the way . . .




ni haa , lagi sorang .
menyakai .
sibuk hal org tak tntu pasal .
lain kali sblm ckp org lain sakai , cermin diri tu dulu .
kalau tak tau jgk sakai tu mcm mana .

pegi masuk bilik sorg - sorg ,
b'diri dpn cermin , pastu pndang cermin tu .
nnt kau nmpk laa sapa yg sakai sgt tu .

stalker org tak ngaku .






0 feeds back: