BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Saturday, October 29, 2011

BREAKFAST



ni breakfast saya , jangan kacau , saya nk makan sorg okay ,
*kedekut

HAHA .
thu tak ,
pagi tahu , first time laa seingat aku .
aku bgun tido pagi sbb terbau breakfast yg kaka sdara aku buat .
sedap gilaa bau ny . hahaha .
tak pena2 terjaga dr tido sebab bau breakfast .
dia mmg masak sedap .
kalau msok MasterChef Malaysia ,
tak pyh bertanding dah menang . haha .

pagi tu , aku org second bgun lepas dia .
yg lain smua tido lagi . HAHA .
hidung aku sensitif . tak boleh bau bnda sedap ni . haha
dia yg kata laa .
pas telan 2 - 3 makanan , aku tolong dia masak .
wooo , tolong masak . tolong amik brg jea laa , dia yg masak .




dia masak pancake , waffel dgn mushroom soup ,
dia rajen masak2 ni . .
pancake dia sedap . tak thu laa ape yg sedap ,
mak aku buat pun sama jea , tapi dia punya lagi sedap . HAHA .

mushroom soup dia , kalah Pizza Hut punya .
tak cye ? ce try , dtg rumah sini . haha .

tah macam mana tah dia buat waffel tu , 
masa org lain smua tgah tido , aku langkah2 diaorg .
lari pegi Shell jap . 
beli cadbury besar 3 bar .
balik rumah , dia cair kan coklat tu . makan dgn waffel , letak ice - cream
woahh , yg ni aku tak tahan . sedapp wehh .

kalau mcm ni , hari2 parents aku pegi oversea pun takpe . HAHA .
senang hidup aku , byk makanan sedap2 .
HAHA .

dah2 .
masing2 dah terliur laa tu . haha .
nnt aku cerita pasal makanan lagi okey .
daa~

0 feeds back: