BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Friday, October 28, 2011

COUSIN KUASA DUA


ANDA SESAMA SEKALI DILARANG MENIRU
AKSI GANAS NI DI RUMAH SAMA ADA DENGAN KEBENARAN
 IBU BAPA ATAU PUN TIDAK . . .

hmm , baru jea lepas hantar parents pegi KLIA .
my parents pegi oversea tadi , balik hari ahad .
aku dgn adk aku yg second kena tinggal .
GREAT ! . haha .
act , tak kesah pun . aku ni bkn my suka sgt b'jalan .
 lagi pun adk aku yg second tu ada exam isnin .
so , aku kene mengawasi dia supaya mmbaca buku 
smpai parents aku balik . haha .

lagi syok ape duduk rumah ,
laptop ada , internet ada , makanan ada .
dah cukup , dgn tiga bnda tu aku boleh hidup .
haha . plus sampingan sikit , handset dgn air . dah . HAHA .

abg sdara aku , mkck aku and cousin2 aku tido rumah aku mlm ni .
sejak mlm tadi .
dyorg stay dkt rumah aku smpai parent aku balik .
mmg tak bosan laa cuti .
dkt atas ni aksi mlm tadi ,
dah penat main futsal smua , 
berpeluh2 , baring dpn TV smpai tertido .
1 antara 1000 perkara yg PALING best lahh . haha .
bentang toto dpn TV , tido berjemaah . haha . tu pun kalau tido laa .
kalau tak tido . memekak tak sudahh .

mlm ni , confirm tak tido . pesta habes . 
makcik pkcik aku plus jiran tetangga smua pasti join .
haha .

kayy lah , bye .
*diaorg dah memekak dah tu .

0 feeds back: