BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Thursday, November 24, 2011

REAL FRIEND


* klik utk tumbersaran :)

baca gmbar atas ni . 
uuu , terharu aku bila ada org rindu aku tak onl 3 hari .
haha , ingt kan takde sapa heran .
haha .


notification pun smpai 57 kan .
stgah jam baru clear notification aku baca satu2 . haha .
tu pun yg like2 aku skip .
haihhh .
haha .

Send from MyPad via Apple iPad 2

Friday, November 11, 2011

SHOULD I ?



besok dah last sekolah . .
masing - masing dah sebok ckp dkt aku tadi .

'weh , besok last sekolah . pegi laa jmpe dia kjap .
mana thu nnt kau dah tak jmpe dia lagi ke ? '

dua perkataan jea aku jawab ,
' perlu ke ? '

HAHA .
alah , hidup ni ramai perempuan .
nnt kat U lagi byk awek . knpe mesty nk crk dia jgk .
karang kalau aku pegi jmpe , 
kata aku ni tergila - gila kan dia pulak .
masih berharap lahh 
rasa mcm diperbodohkan jea .
pdhal dia mcm tu laa jgk . eegggrrrrrr~
HAHA .
hmm , dia laa dia bahagia .
dia tak kacau hidup aku pun .

" hanya sebab kita tak nmpak dia sakit ,
tak bermakna dia tak sakit "

Thursday, November 10, 2011

BEST FRIENDS



" tolong jangan pertikaikan tentang kesetiaan kawan aku
yup , mungkin kawan baik aku tu tak sebaik yang aku sangka
walaupun dia tak sebaik yang aku sangka
tapi dia cukup baik untuk aku "

hurmmm , besok dah last day sekolah .
mesty nnt rindu smua org kan . HAHA .

kecoh2 kat sekolah , mcm sekolah tu aku punya jea ,

ponteng Post PMR , smpai dah nak TERkantoi dgn pengetua ,

round sekolah smbil bawak camera di dada sbb nak show off dkt org lain ,

jadi nelayan part time smpai terkantoi dgn cgu shahrul ,
bila cgu tnya apa kamu buat : ' release stress cgu '
takde kene mengena pun . HAHA .

tahun depan dah tak merasa kot mcm tu smua .
sedih ni . HAHA .
tahun dpn kalau dpt tawaran , insyaAllah aku pegi .
rindu laa nnt kat SMK Banting . HAHA .
kene baca buku kat tapak perhimpunan .
berdiri lama2 dgr pengetua berucap . HAHA .

I''ll enjoy the most valueable memory tommorow :)
see ya tommorow 






Friday, November 4, 2011

LOVE CYCLE




now dah pkl 12.45 and I still awake .
besok sekolah nih , hoho .
ada program apetah , pengurusah jenazah ?
kalau nnt aku dtg ahh . HAHA .
tgok gmbr kat atas ni mcm best pulak ,
jumpa kat facebook tadi . tu yg terus dpt ilham nk buat post pepagi buta nih .
dah2 , bye . aku boring ahh