BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Thursday, November 10, 2011

BEST FRIENDS



" tolong jangan pertikaikan tentang kesetiaan kawan aku
yup , mungkin kawan baik aku tu tak sebaik yang aku sangka
walaupun dia tak sebaik yang aku sangka
tapi dia cukup baik untuk aku "

hurmmm , besok dah last day sekolah .
mesty nnt rindu smua org kan . HAHA .

kecoh2 kat sekolah , mcm sekolah tu aku punya jea ,

ponteng Post PMR , smpai dah nak TERkantoi dgn pengetua ,

round sekolah smbil bawak camera di dada sbb nak show off dkt org lain ,

jadi nelayan part time smpai terkantoi dgn cgu shahrul ,
bila cgu tnya apa kamu buat : ' release stress cgu '
takde kene mengena pun . HAHA .

tahun depan dah tak merasa kot mcm tu smua .
sedih ni . HAHA .
tahun dpn kalau dpt tawaran , insyaAllah aku pegi .
rindu laa nnt kat SMK Banting . HAHA .
kene baca buku kat tapak perhimpunan .
berdiri lama2 dgr pengetua berucap . HAHA .

I''ll enjoy the most valueable memory tommorow :)
see ya tommorow 






0 feeds back: