BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Tuesday, December 27, 2011

TWO THOUSAND AND ELEVEN :/

2011 dah nak habes a few days more .
hai 2012 :D . .

byk bnda yg aku dah belajar 2011 ni .
mybe 2011 is  the most sweet moment right now , later tak thu lagi ^^ .
haha .

pernah smpai satu tahap thun ni , 
aku tak percaya perempuan langsung ,
bnci diaorg smua wlaupun yg sakitkan aku cuma sorg :)
bkn makna ny aku suka lelaki ( gay ) --'
cuma serik jea dgn kaum perempuan sekalian ini smua :)
tp skrg dah okey dah ,
wlaupun dah okey , aku masih beware okey ;)
jgn korg nak amik kesempatan plak --'

ada jgk tahun ni org ckp aku sombong .
aku sombong ? aku punya lahh peramah mesra alam smpai mkck 
cleaner & mkck kantin tu knal aku kat sekolah ,
dia kata aku sombong , tak patut , tak patut .
aku bukan apa , aku tak memilih kawan pon .

selagi kau tak buat hal dgn aku , aku okey jea .
wlaupun kwn2 aku byk cerita buru psl kau .
kau itu lahh , kau ini lahh .
kau okey dgn aku , aku okey dgn kau . faham ?
anggap jea lahh korg telah difahamkan wlaupun tak faham . haha .

apa2 pun . aku wish yg terbaik utk 2012 .
azam baru ?
hmm , apa azam baru aku eh .
haa , nak crik awek baru lahh .
haha . 
sapa nak jd calon .
boleh isi borang :D .



Thursday, December 22, 2011

THERE'S NOTHING ELSE I CAN SAY



shissss . result mcm !@#$%^&* jea .
jujur aku ckp , aku rasa usaha aku mcm tak dihargai jea 
aku tak baca buku masa ujian biasa pun , result aku mcm tu jgk .
aku baca buku gila2 pun masa PMR , mcm tu gk .

lps dpt result , mmg down habes laa .
frust , nsb baik tak nanges . hampir laa nanges .
huhh , cover macho . haha .
nmpk ny D5100 tu kene laa lupa kan dulu .
pakai jea laa yg ada skrg nih . hmm .

kesian jgk kat parents aku , sedih diaorg .
maaf smua . hmmm .
smua tnye result , pastu ckp tahniah .
ape yg korg tahniah kan sbnrny ? result bkn ny bgus pun , nak tahniah bagai .
huhh . stress aku . 
dah laa , jgn kacau aku .
nak tenang kan fikiran jap .

Tuesday, December 20, 2011

22 DISEMBER

*result aku nnt bila hari khamis . aminnnn .

humm , khamis ni result keluar ,
hishh , berhantu seyy hari tu .
kecik besar kecik besar jea aku skrg ni .
takot ? gila tak takot . takot aaaa .

tak boleh ke skip jea hari khamis tu .
"DENGAN INI DIUMUMKAN BAHAWA HARI KHAMIS
22 DISEMBER TIDAK LAGI WUJUD "
 hari khamis tak wujud , result pun tak keluar . kan senang . wahahaha .

ape2 pun . korg smua doakan aku okey .
aku nak straight A's tau .
aminnnnn .




:D


Saturday, December 17, 2011

MY HOLIDAY


heyy bloggers :)
haha , sedar tak sedar dah brapa juta thun tah aku tak update blog .
*kay , aku tipu. haha .
biasa lahh kan , hidup bahagia . cewahhh
mana nak ingt blog , bila dah bengang ke hape .
baru laa nk ingt dkt blog . kutuk sana , kutuk sini . 
haha . lumrah hidup , biasa laa .


well , hari ni nak cerita pasal holiday aku .
haha , tetiba pagi2 buat post kat blog .
buang tabiat ape aku ni . haha . biasa laa aku . mcm korg tak thu jea .
ilham datang . bkn ny boleh halang . haihh . haha .


holiday aku bkn ny mcm korg laa kan ,
smpai ke Beijing smua .
aku duduk rumah jea .
daddy mcm biasa , jaga SPM .
ibu plak , kerja + ada klas kat UiTM , sambung blajar and bla bla bla . . .
hari tu pun kjap ada pegi Langkawi . tgok LIMA .
quite fun . gambar ? tak kuasa aku nk upload berjam - jam .
tgok jea lahh kat fb tu , mobile upload sudaa .
tak yh lebih2 . haha .

pas pgi langkawi kjap , aku tido hotel kat MidValley pulak . ronda2 KL . tu jea .
and now mcm biasa laa  lepak rumah cousin2 mcm aku takde rumah sndiri jea .
haha . skrg kat Putrajaya . presint 11 . kalau nak dtg . maii sini .
haha . kay lahh . aku bosan ni . nak stalk org pulak . haha .
bye bloggers :)