BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Saturday, December 17, 2011

MY HOLIDAY


heyy bloggers :)
haha , sedar tak sedar dah brapa juta thun tah aku tak update blog .
*kay , aku tipu. haha .
biasa lahh kan , hidup bahagia . cewahhh
mana nak ingt blog , bila dah bengang ke hape .
baru laa nk ingt dkt blog . kutuk sana , kutuk sini . 
haha . lumrah hidup , biasa laa .


well , hari ni nak cerita pasal holiday aku .
haha , tetiba pagi2 buat post kat blog .
buang tabiat ape aku ni . haha . biasa laa aku . mcm korg tak thu jea .
ilham datang . bkn ny boleh halang . haihh . haha .


holiday aku bkn ny mcm korg laa kan ,
smpai ke Beijing smua .
aku duduk rumah jea .
daddy mcm biasa , jaga SPM .
ibu plak , kerja + ada klas kat UiTM , sambung blajar and bla bla bla . . .
hari tu pun kjap ada pegi Langkawi . tgok LIMA .
quite fun . gambar ? tak kuasa aku nk upload berjam - jam .
tgok jea lahh kat fb tu , mobile upload sudaa .
tak yh lebih2 . haha .

pas pgi langkawi kjap , aku tido hotel kat MidValley pulak . ronda2 KL . tu jea .
and now mcm biasa laa  lepak rumah cousin2 mcm aku takde rumah sndiri jea .
haha . skrg kat Putrajaya . presint 11 . kalau nak dtg . maii sini .
haha . kay lahh . aku bosan ni . nak stalk org pulak . haha .
bye bloggers :)

4 feeds back:

mrs.chowder said...

Untunglaaa cik abang pegi holiday haha

P3♂C€M♀$T€®_ZA8™ said...

haha . nnt saya pg oversea , saya ajak awak okey :D

mrs.chowder said...

yeayyyy okayy saya tunggu smpai berjanggut pun tape :D

P3♂C€M♀$T€®_ZA8™ said...

haha , fuyoo , sanggup tunggu . nnt aku ajk holiday kat oversea lahh mcm ni ;D .