BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Tuesday, December 27, 2011

TWO THOUSAND AND ELEVEN :/

2011 dah nak habes a few days more .
hai 2012 :D . .

byk bnda yg aku dah belajar 2011 ni .
mybe 2011 is  the most sweet moment right now , later tak thu lagi ^^ .
haha .

pernah smpai satu tahap thun ni , 
aku tak percaya perempuan langsung ,
bnci diaorg smua wlaupun yg sakitkan aku cuma sorg :)
bkn makna ny aku suka lelaki ( gay ) --'
cuma serik jea dgn kaum perempuan sekalian ini smua :)
tp skrg dah okey dah ,
wlaupun dah okey , aku masih beware okey ;)
jgn korg nak amik kesempatan plak --'

ada jgk tahun ni org ckp aku sombong .
aku sombong ? aku punya lahh peramah mesra alam smpai mkck 
cleaner & mkck kantin tu knal aku kat sekolah ,
dia kata aku sombong , tak patut , tak patut .
aku bukan apa , aku tak memilih kawan pon .

selagi kau tak buat hal dgn aku , aku okey jea .
wlaupun kwn2 aku byk cerita buru psl kau .
kau itu lahh , kau ini lahh .
kau okey dgn aku , aku okey dgn kau . faham ?
anggap jea lahh korg telah difahamkan wlaupun tak faham . haha .

apa2 pun . aku wish yg terbaik utk 2012 .
azam baru ?
hmm , apa azam baru aku eh .
haa , nak crik awek baru lahh .
haha . 
sapa nak jd calon .
boleh isi borang :D .



0 feeds back: