BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Wednesday, January 25, 2012

MY BEST FRIENDS :'(



hmm , when I say my best friend . that mean I really mean it .
bila kata best friends aku . Mksd ny , aku sorg yang punya (!)
aku tak suka best friends aku , best friends org lain jgk .

Fyi , aku tak suka berebut . aku lebih prefer xdpt lngsung bnda tu .
Sbb , kalau aku mengalah terus . aku dpt jawapan yang pasti .
That mean aku tak pyh nk terhegeh2 dkt kau lagi .
Kalau aku berebut2 . kita tak kn thu sapa yang menang .
sapa yang kalah .
Mcm bergantung takde tali .
kalau tahu pun . bkn dlm masa terdekat kan ? kan ?
lagi pun aku thu , aku tak selalu ny menang kalau kena rebut2 nih .

Kau hot , aku hot .
mana boleh kawan . nnt habes laa , terbakar Banting ! ahahaha .

skrg , smua org nak jdkan kau best friends dia .
Then , kau pun . mcm dah tak bg perhatian dah dgn aku .
kdg2 aku rasa mcm aku ni dah tak wujud dah dlm hidup kau #jujur

tak kan laa asyk aku jea yg kena sedar kan kau yg aku ni 
masih lagi hidup dkt muka bumi nih -,-‘
hari2 aku kena tegur kau dulu ,
 hari2 aku kena txt kau dulu .
mcm tu ?
nnt kang ada org kata aku pulak yang tergedik2 dkt kau .
hurmmm .

sometimes aku buat bnda gila , nonsense , mengarut , menyakai tu smua
sbb nak dpt kan perhatian kau blk .
tapi kau ada perasan ? takde kan ? kau tak perasan pun .
Dan aku rasa kau tak kan pernah perasan pungg .

kalau smua bnda yang aku touching dgn kau aku nak kena bgthu kau ,
nnt kau kata aku kongkong hidup kau pulak . kalah bf kau .

so , lebih baik aku yang undur kan diri right ?
Biarlahh aku yang simpan sakit ny , smpai meletup ,
Berkecai , bersepai dlm hati ni okey ?

Hope kau faham slama ni kenapa aku saja crik fasal dgn kau , sakit kan hati kau
Tulis bnda ngarut2 psl kau dkt blog #again .

Smua ni sbnrny huraian utk just 9 words only .
Aku Jealous Bila Tgok Kau Rapat Dgn Org Lain .
Only that , but when I explain it , ni laa yang kau dpt .
Post with 393 patah perkataan J

Have a nice day !

0 feeds back: