BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

CER LIKE~ CER LIKE~

MY BLOG , MY WAY

Friday, March 16, 2012

FLASHBACK



flashback . . .
I need you to read this post .
sbb aku tthu kau tak baca post ni .
btw , kau mmg ptut kena terasa pun sbb post ni mmg utk kau .

Friday, March 9, 2012

PENILAIAN KURIKULAM 1 : 2012

woahh , dah habes exam dah . first time rasa ny ,
Cuti takde homework . hahaha . *bahagia
Btw , tadi Add Math ‘terlampau mudah’ gila
Tapi aku tak putus asa . *eceh
Aku jwb 9/10 soalan . haha .
Aku rasa aku yg pling byk jwb soalan ny kot .
Farid jwb 6 , afnan tah brapa tah .
Yg pasti dia 20 minit dah siap .
Cgu bg masa 1 jam 15 minit .
Uishhh , lama sgt tuh masa ny . cewah . poyo gila dia .
Hmm , result . tnggu je lahh nnt ape cerita . haihh .

Aku skrg nih makin lama , makin malas nak update blog .
Bila bkak internet jea , mind dah set nk update blog .
Tapi ada jea kerja lain yg nak d’buat .
At last . malas nak update .
Lg satu faktor mybe aku ni skrg terlampau bahagia di 4 delta .
Hahaha , sumpah best dgn diaorg smua .
Lumrah hidup , kalau bengang , marah . baru nk crk blogg .
Kalau hidup bahagia , ada nak ingt blog ? hahaha .
Kalau aku tak update blog lama sgt tuh . pham2 jea lahh .
Aku tgah bahagia , so , jgn spoilkan mood aku okey !

Friday, March 2, 2012

BAND ?


ada org gila ajk aku bukak band . 
dia suro aku main guitar . hahaha .
sakai~